dijous, 2 d’octubre del 2008

Som el feu!!!!

Hola a tots i a totes, als que us heu rendit, als que encara resistiu, als que tornen de l'exili i als que hi van, també als que són prou valents per plantar-nos cara. Aquest és el nou blog del ja conegut feu d'hostafrancs (per molts mals noms que la publicitat enemiga ens intenti penjar...). Des d'aquí informarem de totes i cadascuna de les accions militars que durem a terme en aquest nou any. La nostra lluita és eficaç, l'enemic es replega unint antics pisos resistents, senyal de la seva debilitat però també encara de les seves forces. Seria inútil allargar-nos exposant amb detalls aquest punt, simplement guanyarem, simplement perquè som el feu i per tant, el millor pis de la plana a barna que hi ha hagut en molts anys.

Pròximament penjarem a la vista de tothom vídeos, fotografies, plànols, i escrits detallats sobre les pròximes incursions a la urbe catalana.

PD: Informem als fans que si bé la batalla amb artilleria contra les cuques la varem perdre, la nova tàctica de guerrilla ha funcionat molt bé i tots els amagatalls enemics han estat localitzats i destruïts. Actualment doncs tot i que encara queden algunes escaramusses podem dir que la victòria és nostra.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

No ens podreu enganyar. Per molt que intenteu manipular la informació: sou i sereu sempre ESPANYOLS!

Martí Coromina i Quintana ha dit...

Esteu acabats. Després de la vostra edat d'or a Sants amb tres pisos de vigatans, el feudo ja està molt dèbil. A sobre els nostres serveis d'espionatges (les cuques) ja estàn fent la seva feina. Teniu l'enemic a casa. Us hem obligat a replegar-vos. Els d'Uzbekistan també estan al nostra bàndol,així com la bruixa despentinada del primer pis, la dona que té esquizofrènia, i la fornera de baix. A part estic reclutant un contingent de guerrillers mexicans per l'assalt final.

Fins a la victòria sempre!
Mort als espanyols!

Nil ha dit...

Visca Sants!
Puta Espanya!
i puta els espanyols!!!

Fora ferrenyus del barri