dimecres, 22 d’octubre del 2008

Contra la tirania


Arriben rumors, negres tempestes assetgen la tranquilitat. Hi ha qui afirma que els ha vist. Personatges rupestres, però malignes que pertorben la tranquilitat i la pau a la vila d'hostafrancs. Tenen contactes internacionals, narcotraficants amb pell de xai que des de la llunyania llancen missatges de suport a la burgesia dominant. Finalment ha succeït el pitjor que ens temiem, les forces del mal s'han reunit de nou. Des del punt més remot de l'eixample, estenent el seu verí per totes les contrades. L'eix del mal ha renascut de les cendres com l'au fènix per tornar al peu del canó amb el seu plan malèfic de llençar sacs de merda a tots aquells que creuen inferior a ells. Són poderosos, ells tenen els mitjans, però nosaltres tenim la fe de realitzar la feina ben feta, de defensar la legitmitat històrica de ser el feu, sí, el feu de la capital. Primer va ser l'amenaça d'un blog, inexistent fins ha quatre dies, i ara ens conviden a la resistència. Són descendents directes de les tenebres de mordor, terres inòspites sense color, sense aire, sense sentiments... És per aquest motiu que només poden encomanar-se a la simbologia més vil de la "urbe" barcelonina, un pont de formigó que té forma de joc per criatures. Des de la resistència donem ànims a tots aquells que es troben sota la opressió de la foscor dels elitistes convergents de l'eixample, alhora que els convidem a la resistència proletària i/o militant.


Perquè nosaltres som activistes de base! "Y si hay que fusilar, se fusila!!!!



PD: Els rumors afirmen que els pertanyents a la secta de l'escalèstric porten aquesta serigrafia als calçotets:


Un pis per gobernar-los a tots. Un pis per trobar-los. Un pis per atraure'ls i lligar-los en les tenebres, a la burgesia d'Alfons X. A l'excalèstric, on s'estenen les ombres.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Les tropes es repleguen, l'exèrcit avança...les entranyes de la terra moldejen nous cossos,noves animes..s'encenen les flames i la fredor de les nits es barrejen amb la foscor més tènua.
Sonen els corns, tremolen els feus.
Tot apunt per començar...

Alfons X!

Martí Coromina i Quintana ha dit...

La propaganda enemiga m'està convencent. Cada cop estic més a prop de Sants.

Front Mexicà (terra mitja)

Martí Coromina i Quintana ha dit...

Qué pasó güeis? Els serveis secrets del Càrtel del Golfo (Mèxic) m'han informat d'un atac efectiu contra tropes espanyoles, a l'interior del seu territori.

Això és un cop dur güeis

Gil Furri ha dit...

el nou atac a can espanyol posiciona l'opinió pública a favor d'Alfons X i dinamitta la moral enemiga. . . ..

Gil Furri ha dit...

nova operació: "EL COP DE GRÀCIA" kanexkalexrik.blogspot.com

Martí Coromina i Quintana ha dit...

Els exiliats a Mèxic ja estem bridant per la victòria.

Unknown ha dit...

passa pringats? On és l'ordinador?! Que no l'havieu recuperat? Jo avui l'he vist a Kan exkalextrik. JAJAJAJAJAJA!