divendres, 10 d’octubre del 2008

Seguim avançant trinxeres


Ahir el nostre escamot va aconseguir una nova victòria que mina la moral de l'enemic. Tenim la seva sal. Segurament avui a l'hora de dinar algun d'ells es posarà el davantal, tallarà amb convicció una ceba, posarà aigua a bullir, però no tindrà sal i haurà de baixar al carrer a comprar-ne. De fet no és més que una altre manera d'abaixar-se els pantalons. Aquest atac ha estat la nostra resposta a la seva resposta. Ara esperarem atents els seus pròxims moviments. Segurament ens tornaran a il·lustrar amb la seva originalitat; nosaltres vam crear el blog, ells també, ves doncs que ara no ens entrin a casa i ens robin el sucre!

Com a estrategues ultabenparits que som us donarem un consell, no es pot guanyar una guerra anant sempre dues passes enrere del teu enemic.

Estar més que clar: som el puto feudo

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Feudo de què???

Aquí preteneu enganyar? Sou i sereu "els espanyols".


BADAL IS NOT DEAD!

Revolució Verda ha dit...

Els vostres comentaris carregats de rencor no ens poden afectar. No podeu viure del passat. Avanceu una passa però en retrocediu dues.

PD: Moriu-vos en la immensitat de la incipidesa!

HA HA HA, que salao que soy!!!

Arnau ha dit...

Unga, Unga! Matelele umbasa ase kana

Rabioli ha dit...

sou i sereu amos del que calleu i sou i sereu esclaus del que dieu..La guerra es com una cursa, no sempre guanya el que arranca primer.

Alfons X, el savi exkalextrik!