dilluns, 8 de desembre del 2008

Tens foc?


Al llarg la setmana passada, el llarg (valgui la redundància) del pis dels burgesos baixà als baixos fons (més redundància) a disfrutar amb els "juerguistes" del món suburbà. Necessitava, suposem, sortir de la rutina estructurada del seu món empresarial i abandonar-se al món del plaer i els instints animals 1. Així que vingué amb l'afany de gaudir d'una intensa partida del PRO 2009 (nova droga estimulant provinent del Japó) per desconnectar de les seves obligacions i dels seus companys de pis. Després de vàries dosis de la nova mercaderia el llarg va decidir tornar cap al formigó però amb les presses característiques del seu “modus vivendis” i alardejant d’uns nivells de benestar impropis en aquests temps de crisi, el llarg va deixar a sobre la taula un paquet de barretes cancerígenes per estrenar davant la nostra estupefacció.

Nosaltres atònits, després de comprovar que aquell present no suposava cap perill envers la nostra integritat física i emocional, vam decidir xutar-nos nicotina fins a altes hores de la matinada a la salut del nostre mecenes (veure foto d'arxiu).

La seva resposta serà que l’acció ha estat premeditada per intoxicar-nos o per qualsevol altre motiu, però tots sabrem que és mentida. Que el rencor provocat per l’oblit li està rossegant les entranyes poc a poc, mentre s’imagina com els seus enemics, calada a calada, se li acaben el seu tabac. De fet tots sabem que tant els hi fa, que un paquet de tabac és insignificant per butxaques tant plenes, però en temps de guerra les petites victòries també són importants.

I aquesta és la siutació. Tot està per escriure. Tot està per fer. No tingueu pressa, tot arribarà quan menys us ho espereu. No és una amenaça, és un fet. Si les coses es volen fer ben fetes necessiten el seu temps, vosaltres ho vau donar tot en 2 dies. Ara ens toca a nosaltres...




1. Veure Baudrillard: Qualsevol del les seves vomitades sociològiques

6 comentaris:

Martí Coromina i Quintana ha dit...

weis! el segon semestre em faig dels vostres. Masses anys a barna m'han convertit en part del feu vigatà a barn

jo també sóc del feu.

Gil Furri ha dit...

CRÒNICA D'UN PASSEIG MILITAR

kanexkalextrik.blogspot.com

Gil Furri ha dit...

Martí, no sé si quan tu arribis encara existirà aquest pis, a hores d'ara ja estan marxan tots per potes.

Pep Crous Parramon ha dit...

Missatge dirigit a can Espanyoles:

M'encanta veure des de la tranquilitat pausada i suau de la plana de Vic els vostres petits brots de rabia continguda, suposo que l'estrés marca un factor important en les vostres vides, però recordeu, cada petita pinzellada d'humiliació que us ofereixen els nacional socialistes de Kan Exkalextrik, cada petita relliscada degut al factor sorpresa que tan malament porteu, tanta agitació al populaxu que us escolti, (pocs deuen ser) és un pas endavant en la branca del poder!

LA GUERRA ÉS PAU

LA LLIBERTAT ÉS ESCLAVATGE

LA IGNORÀNCIA ÉS FORÇA

No caigueu en la ignorància pensant que obtindreu la força, la ignorància us fa seguir amb una guerra que fa temps que tenieu perduda, creieu que amb la guerra obtindreu la pau i amb ella la llibertat, però no us enganyeu, la llibertat imaginada us portarà a l'esclavitud forçada. Continueu ignorants si ho desitgeu o rendiu-vos per sempre!

Kan Exkalextrik o mort

Som el feudo ha dit...

JaJAJA. Ves quina gràcia, ara parlen de Victòria. I alguns dels aliats a la rereguarda baladrejen com gossos estacats parafrejant frases que seguremant no són cpaços d'entendre.
Mireu la cosa està clara, l'últim comunicat de l'enemic és penós només intenta dir que no li fa mal allò que si que li fa mal, només vol que pensem que és inbencible quan sabem que no ho és. Sempre mentida rere mentida i si diuen veritats només poden dir aquelles que tothom ja sap. OOOh no us dutxeu, doncs no i què passa mai ens hem amagat de ser uns guarros. Voslatres en canvi aneu de nets i no teniu ni ous de penjar fotos vertaderes dels vostres fogons i la vostra dutxa de la pena que fan. No tenim gas però ens conformem amb el caliu humà. En canvi voslatres esteu més sols que la una, en Martí és el nou fitxatge, aneu-lo esborrant del contacte aliats i de pas treieu en Napo que mai ens ha trait. L'únic aliat que teniu és un pseudofuster vigatà que té més traça amb els menirs que amb la fusta. JAJAJJAJAJa

Ah i en geuraps s'en va però seguirà militant.


Sobre el ciment viviu, sota el ciment morireu.

PD: no volgueu fer colar com a atac el fet que els senyors de respol gas siguin uns incompetents.

Som el feudo ha dit...

Pep ara veig que repeteixes el mateix missatge als dos blogs, tranquil flueix oblidat de tot menir, tot ciment pensa en fusta aigua foc elements més propers a la prole, a la naturalesa humana i la imaginació segur que sorgirà.

Ànims tu pots:
Be prole my friend